![]() |
|
#1 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
מחפשים את הגימיק המדליק הבא לאירוע שלכם או של יקירכם.
יש באינטרנט המון הצעות ובכללן: טרמפולינות, מתקנים מתנפחים, ג'מבורי, מתקני מים, דוכני מזון, אוהל בדואי, בובות ענק רוקדות, קעקועי חינה, מפל שוקולד, מכונת פופקורן, הפעלות לילדים, מגנטים ועוד רבים אחרים וטובים. אנחנו רוצים היום להכיר לכם משהו אחר לגמרי, משהו שרק ממש לאחרונה עשה עליה לארצנו הקטנה מאחותנו ארצות הברית הגדולה. משהו שבחו"ל כבר נחשב לשיא השיאים ויש אפילו שאומרים שזהו הדובדבן שבקצפת בהפקת האירועים. וידאו פליפ (או בלעז- video flip book) זה השם וזו הברכה, כי הפשטות שבעניין זוהי הגדולה. אז, אם אתם רוצים שהמוזמנים באירוע שלכם יהיו כוכבים בספרוני וידאו חדשניים ומלהיבים, הזמינו את צוות וידאו פליפ ותראו איך כולם מתרגשים. זוהי מזכרת מדליקה ובלתי נשכחת שאת כל הגימיקים אחרים בקלילות מנצחת. כל מי שכבר ניסה, כבר העיד בגאון שזו חוויה. נערך לאחרונה על ידי dror, 09-27-2009 בשעה 13:45 סיבה: קישור פרסומי |
|
#2 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
אתם מחפשים אטרקציות, מקומות,תקליטנים dj ,הרכבים מוזיקליים , מעגלי מתופפים ועוד.....
תוכלו למצוא הכול בפורטל "בני מצווה" אשר מאגד את הטיפים והספקים השונים ל[]בר מצווה[/URL], כך שאתם יכולים לבחור מי מתאים לכם לאירוע הבר מצווה שלכם []אתר בר מצווה ובת מצווה - בני מצווה[/url] נערך לאחרונה על ידי dror, 03-10-2010 בשעה 19:12 סיבה: קישור פרסומי |
|
#3 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
ביקרתי באתר של kolkore.com והופתעתי לגלות מערכת מולטימדיה מדליקה (דמויית קריוקי) ללימוד הקריאה בתורה. באתר יש מגוון אפשרויות לרכישת התוכנה עם או בלי MP3. התוכנה קלה להפעלה ובעיקר קלה לשימוש וניתן ללמוד בה החל מפרשה בודדת דרך כל התורה ואפילו מגילות.
ההפעלה פשוטה ובעיקר אפקטיבית. אם אתה לומד עם מורה (ובעצם מי לא?) תוכל לבקש ממנו להקליט עבורך את הקריאה בדיוק בנוסח שלו בתוך התוכנה ולהנות משני העולמות גם מערכת נהדרת להכנה לבר מצווה וגם ההקלטה בדיוק בנוסח, במנגינה ובקולו של המורה הפרטי שלך. כמובן שמערכת ההקלטה למורה כלולה בערכה שיקבל חינם מקול קורא (עליו כמובן לעמוד בתנאים) הפנה את המורה שלך לאתר tutors.kolkore.com |
|
#4 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
היום הדבר החם ביותר בימי ההולדת ומסיבות בר מצווה הם עמדות מולטימדיה ושלוחנות משחק.. אני הייתי כבר בכמה אירועים כאלו ופשוט נהניתי, תמיד יש מה לעשות, גם אם אתה קרוב יותר או רחוק יותר לחתן היום הולדת אתה נהנה וזוכר את האירוע.
יש הרבה חברות טובות לשעוסקות בזה. לדוגמא: 2play - אטרקציות לאירועים. לאחיין שלי עשו דרכם. ציטוט:
|
|
#5 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
|
#6 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
אני עדיין לא מבין מה זה וידאו פליפ וממה ההבדל בינו לבין קליפ של ספר זכורונת שכבר עושים היום לבר מצווה.
מישהו יכול להסביר? הזמנות לבר מצווה |
|
#7 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
האנגל'ס הינו מועדון לבת מצווה בראשון לציון אשר מעניק לכם את מיטב השירותים בתחום האירועים בין אם מדובר בקייטרינג לאירוע ועד לתקליטן שירותי הגברה ובוק לבת מצווה.
|
![]() |
«
האשכול הקודם
|
האשכול הבא
»
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |