![]() |
|
#1 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
שלום רב, הינכם מוזמנים לערב של הורים לילדים עם הפרעת קשב, הערב יערך במרכז תרבות עמים לנוער, ירושלים. להלן הפרטים:
הפרעת קשב וריכוז, מי מפחד משנת הלימודים? ("והעיקר לא לפחד כלל") הינכם מוזמנים לערב בנושא: הפרעת קשב והיערכות לקראת שנת הלימודים הקרובה. הערב יכלול: * הרצאה בנושא מערכת היחסים של הורים לילדים עם adhd עם המסגרת החינוכית של ילדם. * הכנת הילד לקראת שנת הלימודים בליווי קטעים מהספר אנחנו הדי.ג'יי.אים/ עינב קשר * ומושב סיכום לשאלות ותשובות. עלות הכניסה 20 ₪ והינה תרומה עבור "דעת הפרעות קשב וריכוז ולקויות למידה" ב"יד שרה". המפגש יתקיים בתאריך 19/8/09, בשעה: 20:00 המקום: מרכז תרבות עמים לנוער, רח' עמק רפאים 12, המושבה הגרמנית, ירושלים טלפון לבירורים: 052-4667397 נערך לאחרונה על ידי dror, 08-17-2009 בשעה 22:02 סיבה: קישור פרסומי |
|
#2 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
מומלץ להיכנס גם לכתבה הזאת למתעניינים בהפרעת קשב לילדים.
הכתבה פתחה לי את העיניים בהחלט, והיא נותנת המון טיפים לכאלה שעוד לא יודעים איך להתמודד עם הבעיה. |
|
#3 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
עזרתן לי המון!!
אני חייבת לציין, שאני ממש לא הייתי בקיאה בכל התחומים האלה. אני חושבת שזה מעולה שיש כל כך הרבה אתרים כאלה, שמאפשרים לנו באמת להכנס לתוך המחשבות של הילד שסובל מהבעיות האלה. אני ובעלי שנינו מנהלי גני אירועים ורק לאחרונה גילנו שיש לבן בעיה קלה. אני כמובן, מבלה איתו הרבה יותר זמן. אני בהחלט התעוררתי, מה שנאמר. |
![]() |
«
האשכול הקודם
|
האשכול הבא
»
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |