![]() |
|
#1 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
לביתי (בת 4) יש דלקות אוזניים חוזרות. בינתיים אני מטפלת בכל דלקת אוזניים עם נורופן לילדים, אבל אני מודאגת מכמות השימוש בתרופות. יש פיתרון אלטרנטיבי/הומאופתי?
תודה. |
|
#2 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
היי שמי גליה אני עובדת בחברת ניו וויס שמשווקת מוצרים טבעיים ובינהם תוספי תזונה טבעיים.... קראתי את ההודעה שלך ומיד התיעצתי אם אחד הרופאים שלנו שהוא במקרה רופא קונבנציאונלי שעובד איתנו...
הוא ממליץ על משקה בשם נוני שמיוצר מפרי הנוני שגדל באזור הרי געש בהוואי.... תפקידו הוא לנקז את הגוף ולנקותו מרעלים וכמובן שבזאת הוא מחזק את מערכת החיסון. לילדה בגיל שלך צריך 3 כפיות ביום במשך חודש ואז לעשות הפסקה ואם יש צורך( בימים קרים ) אז לחזור שוב... מיץ הנוני רכיביו טבעיים יש שם אוכמניות ופטל ועוד תמציות צמחים וחמרים משמרים מהטבע.. אני אשמח אם תתקשרי אליי... גליה 050-2106423 |
|
#3 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
בתור מי שסבלה רבות מדלקות אוזניים
בצעירותה, אני לא חושבת שבכלל יש תרופה טבעית לדלקות באוזניים. אם הדלקות חוזרות על עצמך צריך לבדוק האם יש מוגלה באוזן שלא נרפא. מדובר בהחלט בכאבים עזים, אם היה צריך הייתי גם קונה כרטיס טיסה על מנת ללכת לרופא הכי טוב. |
|
#4 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
אני לא בטוח שיש לאמא היקרה שלנו חודש לפחות...
אבל אני יודע שיש כל מיני טיפולים ועיסויים עם שמנים שעוזרים להקל על כאבי אוזניים. אולי שווה לנסות. לימודי שיאצו |
![]() |
«
האשכול הקודם
|
האשכול הבא
»
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:07.

תצוגה לינארית