![]() |
|
#1 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
"ייתכן שזה יישמע מעט הזוי אבל בילוי עם ילדיכם המתבגרים יכול להיות מהנה. בהתחלה זה נראה בלתי אפשרי כי כל הזמן הם רוצים להיות לבד או עם חבריהם ובוודאי שלא איתכם אבל ההנחה הזו מוטעית מיסודה. הם עדיין זקוקים לכם ואולי יותר מאי פעם ואם רק תפתחו להם את הדלת תראו כיצד הם נכנסים אליה מיד.
[B]עשרה רעיונות ש..." המאמר המלא : עשר פעילויות עם בני נוער |
|
#2 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
בנות ואמהות
כבר (לא) "בת 16" ויצ"ו ו"פורום נשים" מקיימות מסע חווייתי ומעשיר לנערות בכיתה י' ואמהותיהן, ומזמינות אתכן לקחת בו חלק. הנושאים בהם ניגע במסענו זה יהיו: תקשורת וקשר – אם בת, דימוי גוף, נשיות, התמודדות עם שינויים ומעברים, תלות, עצמאות ועוד..... הקבוצה תקיים תשעה מפגשים בחודשים אפריל, מאי ויוני, בימי רביעי, במועדון ויצו ברח' עירית 29, פינת רחוב הפרחים, מקלט 3,ראש העין במפגשים נעבוד בשתי קבוצות נפרדות: שבעה מפגשים של בנות ושל אמהות, ושני מפגשים משותפים. מפגשי נערות בין השעות 18:30 – 17:00 מפגשי אמהות בין השעות 22:00 – 20:30 מפגש ראשון יתקיים ב- 7.4.2010 עלות לאם + בת: 250 ₪. המנחות: מנחת קבוצת הנערות: עירית נסימי, מגשרת ומוסמכת בהנחיית קבוצות. מנחת קבוצת האמהות: רקפת גינסברג: M.a. בעבודה סוציאלית ומוסמכת בהנחיית קבוצות. פרטים והרשמה: אסתר אורן, יו"ר סניף ויצו ראש העין, טלפון: 9031483, נייד: 052-2720936 מספר המקומות מוגבל |
|
#3 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
אני ממליצה לכם להיכנס לדף הפייסבוק שחברה שלי המליצה לי לפני כמה ימים. הוא נקרא "פתוח בשבת". זה אתר שמרכז וממליץ על מקומות בילוי שפתוחים בשבת: מסעדות, קניות, אתרים ומה לא... לקחתי את הילדה שלי (בת 15), לאחד הבילויים שהוצעו שם וומש נהינינו... אני מצרפת לכם את דף הפייסבוק שלהם: פתוח בשבת | Facebook
תיהנו! |
![]() |
«
האשכול הקודם
|
האשכול הבא
»
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:56.

תצוגה לינארית