![]() |
|
#1 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
אומנם פורים כבר ממש בפתח אבל בכל זאת יש דברים בכתבה שנחמד לעשות עם הילדים וגם אולי נלמד איך אפשר לעשות פורים יותר בזול...
איך נחגוג את פורים בלי חור גדול בכיס? |
|
#2 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
אני יודעת שזה כבר מאוחר, אבל רק שתדעי שאני את רוב האביזרים לתחפושות לקטנה הכנתי בעצמי, ואני לא גורו בעיצוב ויצירה, זה פשוט דברים ממש פשוטים, יש גם אתרים שמסבירים איך מכינים את הדברים האלה, רובם באנגלית אבל.
וחוצמזה, בגלל שהיה גשום החלטנו דווקא שלא ללכת לקניון כמו כל המדינה, ואז גילינו שיש יש בקולנוע לב הצגות ילדים! ממש בקולנוע עצמו, בסנטר, מציגים הצגות ילדים וגם במחירים ממש נוחים למשפחה. חשבתי שזה מיוחד לפורים בגלל התחפושות והכל, אבל מתברר שזה דווקא קבוע בימי שבת בבוקר, הם מעלים הצגות ילדים מעולותתת! אז למי שמחפש פעילות זמן איכות בשבת בבוקר, או פשוט להורים של שוחרי תרבות
|
|
#3 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
לומר את האמת אני תמיד לפני פורים מחפש טיסות ברגע האחרון לאיזה יעד ונוסע עם כל המשפחה לחו"ל. כל הלחץ הזה של תחפושות ותחרויות ומי יותר יפה הופך את החג למשהו קצת מרושע ככה שאנחנו מעדיפים לנסוע מפה ולחזור [u]כשנרגע.
|
|
#4 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
אני לפני שבוע התקבלתי למשרת עבודה
במשרד עו'' תעבורה במרכז, אני מקווה שאוכל לחסוך מספיק כסף על מנת שאוכל לקנות לאחיי הקטנים איזו תחפושת שרק ירצו. ההורים שלי פשוט כבר פנסיונרים ואין להם משכורת חודשית. ואתם יודעים איך המחירים היום, פשוט נוסקים אל על! |
|
#5 (קישור קבוע)
|
|||
|
|||
![]() |
«
האשכול הקודם
|
האשכול הבא
»